Ett bildspel som ska visas här fungerar inte på din dator. Du behöver uppdatera din Flashspelare
Klicka här för att uppdatera.
Uppdatera sen sidan eller klicka här för att prova igen efter installationen.

Clockgolf för alla

>> Golf- & Konferens hotellet

De flesta gäster älskar att tävla så varför inte låta clockgolf ge gästerna denna möjlighet. Att utmana kompisen eller kollegorna, över en kall öl, eller kanske låta den ingå i aktiviteterna på hotellet, en del av femkampen kanske !! Att puttinggreenen samtidig är en del av utsmyckningen och utfört i hög kvalitet med snygga detaljer i granit gör inte saken sämre. Platsar överallt och tar ingen plats, endast 4,40 m i diameter.

>> Företaget

Antingen du är företagare inom bilförsäljning, byggmarknad eller liknande så har du glädje av Clockgolf. Varför inte låta barnen ha det kul på puttinggreen, medan dina kunder kan handla i lugn och ro. Eller varför inte en rolig aktivitet för dina anställda på lunchrasten.

>> Golfklubben

En rolig och samtidigt snygg detalj på golfbanan. Har man inte fått nog efter 18 hål, så gå 12 hål till på Clockgolfs puttinggreen. Även en rolig grej för klubbens yngsta medlemmar, som kan träna putting kombinerat med skoj.

>> Villaträdgården

Bjud hem till en härlig grillkväll och låt gästerna utmana varandra på den fina puttinggreenen. Vem har inte drömt om en egen puttinggreen eller ”minigolfbana” i trädgården. Kan spelas av hela familjen. Och du som är golfare kan absolut förbättra din putt med hjälp av Clockgolf.

>> Campingplatsen

Har du inte plats till 18 hål minigolf eller inte utrymme till dyra investeringar, då är Clockgolfen
absolut ett alternativ.
En service för gästerna och möjlighet till bra inkomster under säsongen, valet är ditt.